Up Főoldal » kepek » Egyedibb Prev Next Slideshow


Kérem tisztelt megrendelőimet, hogy az e-maileket mindig összefűzve küldjék vissza, első levélnél pedig mindig az egyed jelzését írják a tárgyba, pl: Őzes dió, vagy Mária rovott rózsafa, amit később az utalás közleményébe is szíveskedjenek beleírni.Előre utalással ajánlottan minden darab 380Ft postaköltséggel terhelődik, utánvéttel nem küldünk.  
 
 
 Előző kép  Következő kép  Index oldal
nagyhalas
kososszerakva
gyongybaglyos
szoloskicsi (2)
gyongybaglyos
kosszarv
  szethuzott.JPG - Nem tudom, hogyan nevezhetném ezt a faragást, kis szikével faragtam ezt a formát, azon ritka egyedek közé tartozik, amelynek mindkét oldala egyformán ki van munkálva. 7600ft / 32eur  
vhol
csavartcseresznye
P7030001
halforma
csavartfeher

15 | Nem tudom, hogyan nevezhetném ezt a faragást, kis szikével faragtam ezt a formát, azon ritka egyedek közé tartozik, amelynek mindkét oldala egyformán ki van munkálva.
8400ft / 34eur
Download
<-/-> Előző kép / Következő kép | Backspace Index oldal | Home Első kép | End Utolsó kép | Space Vetítés indítás/megállítás
Összes kép: 25

A Kulcsos Bicska nemzetközi ezüstérmes szabadalom, és zsűrizett iparművészeti termék. Másolását a törvény bünteti, ennek ellenére szívesen veszem gyártók, forgalmazók jelentkezését.